Team GAAF

Home » Team GAAF

Over GAAF


Heb je zin in een ultieme ervaring bij de leukste kapsalon in Doetinchem waar je je thuis voelt? Wil je herboren en tevreden naar buiten stappen? En zin om even uit de dagelijkse sleur te stappen?

“GAAF! haar & visagie” is de plek waar je volledig tot jezelf kunt komen. Onze stylisten zijn ervaren op het gebied van de nieuwste highlights, balayage en andere kleurtechnieken. We vinden het geweldig om een totale look te creëren: van een gave touch up voor je haar en make-up tot haar extensions en browlamination.


Wist je dat wij drie avonden  in de week tot 22:00 open zijn?
Heb je overdag vaak geen tijd om naar de kapper te gaan? geen probleem ! Bij ons kan je op dinsdag en donderdag tot 22:00 terecht. Kom gezellig langs en geniet van al onze behandelingen


Ga je trouwen, heb je een feest, gala of een andere gelegenheid?

Bij ons ben je verzekerd van een totaal gave look. Met ons bruidsarrangement word je volledig in de watten gelegd en komen wij bij je op locatie. Ben je benieuwd naar onze creaties?
Bekijk dan onze instagram en/of facebook pagina en laat je inspireren. Schroom niet om een keer binnen te stappen of om telefonisch of online een afspraak in te plannen!


Ontmoet onze toppers hieronder
team
Roos Verweij
Eigenaresse en Topstylist
team
Kelly Cornielje
Topstylist
team
Indra Radstake
Haarstylist
team
Lindey Peppelman
Junior Haarstylist
team
Lisanne Oonk
Schoonheidsspecialiste
team
Sylvana Schel-Spronk
Haarstylist
team
Isa Verweij
Webbeheerder